slider-let-it.jpg

FÄRG

Färg för både proffs och privatpersoner, invändigt och utvändigt.

 

Caparol, Gjöco, Hagmans, Teknos, Jotun, Falu Rödfärg, Auson, Göranssons, Rust-Oleum

Produkter-utomhus.jpg

Caparol vår huvudleverantör...

Caparol är vår huvudlevarantör av färg såväl interiört som exteriört. 
Caparol är en internationell färgexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet.


 

49486698131_30212e407b_c_edited.jpg

Vi är färgexperter....

Har Ni tänkt att måla om huset?

Förutom att vi har kvalité färger til alla ytor utomhus så kan Ni också få hjälp med besiktning av huset. Behövs det bytas några brädor, hur tvättar man, vilken produkt ska användas, vilka verktyg behövs? Och givetvis är allt helt kostnadsfritt!

carat-intact.png

Självrengörande färg....

aparol lanserar ett nytt komplett koncept för träfasadmålning. Konceptet innehåller produkter och lösningar som ger bästa möjliga resultat och optimal livslängd. Med minsta möjliga ansträngning. 

Oberoende av förutsättningar och önskemål om slutresultatet har Caparol produkterna som passar bäst. Vi erbjuder den bästa möjliga lösningen med avseende på arbetsinsats, utseende, hållbarhet och fasadskydd. Ren kundnytta alltså. Byggd på revolutionerande tekniska lösningar. Resultatet blir revolutionerande kundnytta.  

butiksservice-header.jpg

Personlig hjälp hela vägen...

När Ni besöker oss får Ni professionell hjäp. Vi svara på alla Era frågor angående kulörval, kvalité och produkter. Allt för att Ni ska få samma slutresultat som proffsen.

Färg Paint Palette

Vi kan blanda alla kulörer..

I vår butik kan vi blanda till nästan alla kulörer som finns i alla våra olika produkter.

Kom in och prata färg, det är vi bäst på.