Golvläggning

Våra duktiga golvläggare utför inläggning av trägolv, laminatgolv, vinylgolv, linoleum och textila golv.

 

VINYLGOLV

Vinylgolv är ett hållbart, vattentåligt och ljuddämpande golv. Det finns mängder av olika mönster och färger, allt från naturtrogna trämönster och marrakeshplattor till grafiska figurer . Vinylgolv passar perfekt till exempelvis kök och entréer men kan läggas i husets alla utrymmen.

TRÄGOLV

Trägolv är en fantastisk naturprodukt som är vacker och behaglig att gå på. Varje trägolv har ett unikt utseende beroende på träslag, ådring, kvistar med mera. Just nu är infärgade gråa golv väldigt populära.

LINOLEUM

Linoleumgolv är ett slitstarkt och tåligt golv som funnits i svenska hem i över hundra år. Trots sin ålder är linoleum ett av de mest moderna golven med tanke på råvaruinnehåll och sin minimala miljöpåverkan. Linoleum är till 97 procent uppbyggt av naturliga råvaror där basen i golvet är linolja, harts och trämjöl.

LAMINATGOLV

Laminatgolv har en hård högtryckt yta som tål högt slitage vilket barnfamiljer samt hundägare brukar uppskatta. 

Man ska dock vara ganska försiktig med att få för mycket vatten på ett laminatgolv. Vid behov av mycket fukttåliga golv så är vinylplattor ett bättre alternativ.

TEXTILA GOLV

Textila golv gör att det blir mjukt, varmt, tyst och ombonat. Textila golv finns i kvalitéer för alla typer av rum, men sovrum samt gillestugan är de vanligaste platserna där man brukar hitta denna typ av golv.